Har du en forretningside?

...og ønsker å starte din egen bedrift?  Vårt hovedmål er å gjøre det enklere å starte levedyktige bedrifter, og vi vil gjerne møte deg!

For Kristiansund kommune er Vindel hoppid.no veiledere. Hos oss får du gratis veiledning, tilbud om kurs og opplæring, råd om tilskudd,  finansiering, søkeprosesser og nettverk.

Under veiledningstimen er vårt største fokus på din forretningside. Tilbud om kurs og samlinger blir publisert på vår facebookside og hoppid.no

Ønsker du råd og veiledning, ta kontakt med oss på ingeborg@vindel.no

hoppid.no er et samarbeid mellom Møre og Romsdal fylkeskommune, kommunene, Innovasjon Norge og fylkesmannen i Møre og Romsdal.


For mer informasjon ta kontakt med:
Ingeborg F. Johannessen
E-post: ingeborg@vindel.no  Telefon: +47 976 29 726

 

Bli gründerfadder!

Gründertilværelsen er krevende, spesielt om du mangler nettverk og lokalkunnskap. Vi ønsker derfor å knytte til oss et knippe samfunnsengasjerte mennesker i Kristiansundsregionen som blir motivert av å hjelpe andre, som har nettverk og vil dele av sin kunnskap.

Hvem kan bli fadder?

Vi ønsker en søknad fra deg som er engasjert, interessert i folk og hjelpsom.Du må ha god samfunnsforståelse, og det er en fordel om du har et bredt kontaktnett.Du må gjerne ha erfaring med egen bedrift, men det er ikke et krav.

Hva vil det si å være fadder?

Som fadder vil du ha kontakt med en gründer i en avgrenset periode. Gjennom ditt engasjement vil du bidra til å trygge gründerveien, være tilgjengelig for spørsmål og øke gründerens nettverk.

Hva forplikter du deg til?

Et avtalt antall møter med gründeren du skal være fadder for. Delta i erfaringsutveksling med andre faddere, og i evaluering av ordningen.

Hva får du?

Blir kjent med nye mennesker, og være en viktig støttespiller for gründeren din. Bruke din kompetanse og kunnskap, og erverve ny. Være medlem i faddernettverket. Honorar i henhold til avtale.

Kan dette være noe for deg?

Ta kontakt med Ingeborg@vindel.no for å høre mer om ordningen, og hvilke behov vi har for tiden.

Søk om å bli en Vindel gründerfadder her!

 

 

 

Prosjekter

Regnskapslosen AS

Regnskapslosen AS

Kontakt: Ingeborg Fagerlie Johannessen